Kaandorp
‌Wijnker: de energie voor elke sector

Kaandorp-Wijnker Elektrotechniek combineert duurzaamheid en kwaliteit. We ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden elektrotechnische installaties, die de continuïteit van uw bedrijf garanderen. Innovatieve oplossingen voor een duurzame bedrijfsvoering, besturingssystemen voor automatisering van bedrijfsprocessen en klimaatbeheersing die de kwaliteit van uw product garandeert – in élke omstandigheid. Van zelfregulerende systemen tot de nieuwste technieken voor off-grid werken; wij innoveren met oplossingen waarin we geloven.
We brengen kwaliteit en duurzaamheid in praktijk door het ontwikkelen van unieke installaties voor klimaatbeheersing, besturing, (industriële) elektra-aansluitingen en verduurzaming. Als trots bedrijf uit de Kop van Noord-Holland zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van besturingssystemen en klimaatbeheersing voor de tuinbouw- en bollensector. Daarnaast voorzien we diverse andere opdrachtgevers, onder meer in de bouwsector, verschillende industrieën en de particuliere markt van passende oplossingen in elektro- en installatietechniek.

Kaandorp-Wijnker is specialist in:

Klimaatbeheersing bloembollen- en glastuinbouwsector
Besturingssystemen
Duurzame installatietechniek
Elektra-aansluitingen (tot 5000 AMP)
Off-grid energiesystemen
Systeemontwerp en installatieontwikkeling
Kwaliteitscontrole en -verbetering
Service en specialistisch onderhoud

Slimme klimaatbeheersing voor blijvende kwaliteit

Een betrouwbare regulering van het bewaarklimaat van bloembollen is essentieel voor een goed eindproduct. Kaandorp-Wijnker ontwerpt, ontwikkelt en installeert klimaatreguleringssystemen, die het optimale klimaat voor uw producten garanderen. In elke omstandigheid. Beschikt u over kassen of opslagcellen voor bloembollen? Vanuit onze ruime ervaring en specialistische kennis ontwikkelen wij in eigen huis Sercom-klimaatbeheersingssystemen voor het realiseren van unieke oplossingen, die de ontwikkeling van bloembollen stimuleren, verbeteren en optimaliseren. Deze systemen bestaan onder meer uit besturingstechniek, mechanische koeling, luikenbesturing en drukwanden.

Besturings-techniek en automatisering

Besturingssystemen dienen maar één doel: het verhogen van het rendement van uw bedrijf en installaties. Voor Kaandorp-Wijnker telt dan ook dat automatisering de enige maatstaf is voor blijvende continuïteit en dagelijks gebruiksgemak. Samen met professionele partners en de ruime praktijkkennis en -ervaring van onze automatiseringsspecialisten op het gebied van elektro- en installatietechniek, ontwikkelen en realiseren we betrouwbare en duurzame installaties en technieken. Eén oplossing en één systeem, voor elke functie.

Duurzaamheid: investeren in groene groei

Onze installaties dragen bij aan een kwalitatief hoog eindproduct en een betrouwbare bedrijfsvoering. Naast het optimaliseren van technische installaties voor diverse sectoren, maken we werk van duurzaamheid. Van uitbreiding of renovatie tot een compleet nieuwe installatie; samen vinden we de oplossingen die uw bedrijf toekomstklaar maken. Als voorloper in het ontwikkelen en realiseren van duurzame installaties, zijn wij uw partner op het gebied van duurzame installatietechniek. Van zonne-energieproject en het plaatsen van een warmtepomp tot het ondersteunen van bedrijven bij het ontwerpen van een betrouwbaar off-grid-systeem om volledig autonoom te draaien. Samen halen we meer uit uw groene energie.

Elektrotechniek, voor comfortabel
‌werken en wonen

Waar u ook bent, u wilt kunnen vertrouwen op elektrotechnische installaties die perfect functioneren. Als creatieve, innovatieve en ervaren expert biedt Kaandorp-Wijnker passende oplossingen voor al uw wensen op het gebied van werken en wonen. Graag vervullen we een adviserende rol tijdens het ontwerpproces van uw nieuwbouwproject of helpen we u een duurzaamheidsslag te maken voor bestaande woningen, bedrijfspanden of industriële locaties. Uiteraard staan onze gekwalificeerde monteurs ook voor u klaar bij storingen. Onze storingsdienst is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar.

Contact

Kaandorp Wijnker
‌Charlottaring 2
‌1761 AX Anna Paulowna
Wilt u meer weten over onze
‌producten of diensten? Bel:
‌ +31 (223) 521-500 
‌of stuur een e-mail naar
info@kaandorp-wijnker.nl

Hebt u een storing? 
‌Bel dan met ons storingsnummer:
+31 (651) 348-264