Kaandorp-Wijnker:
‌een begrip
‌in de regio

Vakmanschap voor en door vakmensen. Kaandorp-Wijnker is al meer dan dertig jaar een begrip in de Noordkop, een regio die bekendstaat om innovatieve oplossingen, kwaliteitsproducten en vooral hard werken. Eigenschappen die de specialisten van Kaandorp-Wijnker stuk voor stuk bezitten, omarmen en verbeteren.

Met de kennis en ervaring die we als bedrijf hebben opgedaan, ontwikkelen we eigenhandig en in eigen beheer installaties voor klimaatbeheersing van kassen en opslagcellen voor bloembollen. Creatieve oplossingen en elektrotechnische installaties van hoogwaardige kwaliteit, volledig afgestemd op de behoeften van de eindgebruiker. Zo leveren we in diverse sectoren een bepalende bijdrage aan eindproducten, die wereldwijd gekoesterd worden.
We zijn professionals met liefde voor het vak. Een vakgebied dat volop in ontwikkeling is. Duurzaamheid, energiebesparing, CO2-reductie en andere milieubewuste oplossingen voor verwarmen, verkoelen en comfortabel wonen en leven behoren inmiddels tot de kern van onze dienstverlening. Sterker nog, de beschikbare systemen en moderne oplossingen maken we nóg beter door deze in elke situatie af te stemmen op de wensen en behoeften van de klant.

Resultaatgericht en altijd bereikbaar

Het stabiele team kent klanten persoonlijk. Daardoor blinken we uit in communicatie en kunnen we snel en resultaatgericht werken. En als de stoppen eens doorslaan, komen we direct in actie. Onze storingsdienst is dag en nacht bereikbaar, zodat u ook in geval van nood op onze servicemonteurs kunt rekenen.

De medewerkers in de buitendienst beschikken naast uitgebreide vakkennis over een veiligheidsdiploma. Als bedrijf investeren we daarnaast nadrukkelijk in het bijhouden en uitbreiden van specifieke product- en marktkennis, zodat we u op elk moment – nu én in de toekomst – op maat kunnen bedienen.

Wilt u beter, prettiger werken of comfortabel wonen? Wij vinden het antwoord op uw duurzame uitdaging. Kaandorp-Wijnker, voor uw dagelijkse energie.

Carrièreswitch?

Op zoek naar een carrièreswitch? Werken bij Kaandorp-Wijnker brengt jouw loopbaan in elektrotechniek in een stroomversnelling!

Contact

Kaandorp Wijnker
‌Charlottaring 2
‌1761 AX Anna Paulowna
Wilt u meer weten over onze
‌producten of diensten? Bel:
‌ +31 (223) 521-500 
‌of stuur een e-mail naar
info@kaandorp-wijnker.nl

Hebt u een storing? 
‌Bel dan met ons storingsnummer:
+31 (651) 348-264