Storings-dienst en service-verlening

Voor uw bedrijfsprocessen vertrouwt u dagelijks op de kwaliteit van uw elektrische installaties. Stilstand of een defect betekent automatisch flinke materiële of immateriële schade. Kaandorp-Wijnker kent het belang van een vlekkeloze bedrijfsvoering en zet alles in het werk om de kwaliteit van uw diensten en producten te garanderen. Daarom kunt u, dag en nacht, 7 dagen per week, rekenen op onze storingsdienst.

BEL +31 (651) 348-264.

Creatief, communicatief en resultaatgericht

Onze servicemonteurs dragen met creatieve, doelgerichte oplossingen mee aan het verhelpen van storingen en defecten. We houden u in bedrijf, elke dag opnieuw. De monteurs zijn communicatief sterk, waardoor zij zelfs de meest ingewikkelde technische uitdagingen op heldere en begrijpelijke wijze kunnen uitleggen. Zo weet u precies – hoe complex uw besturingssysteem of elektrische installatie ook is – hoe onze oplossingen bijdragen aan de stabiliteit van uw bedrijf.

Heeft u een storing? U bereikt onze servicemonteurs via het storingsnummer +31 (651) 348-264. Wij vertrekken pas als de klus geklaard is!

Contact

Kaandorp Wijnker
‌Charlottaring 2
‌1761 AX Anna Paulowna
Wilt u meer weten over onze
‌producten of diensten? Bel:
‌ +31 (223) 521-500 
‌of stuur een e-mail naar
info@kaandorp-wijnker.nl

Hebt u een storing? 
‌Bel dan met ons storingsnummer:
+31 (651) 348-264